SoL Intézet bemutatkozás

A SoL Intézet angol és magyar nyelvő tanácsadást, képzést, szervezetfejlesztést és coaching szolgáltatást nyújt partner és kliens szervezeteknek, akik innovatív fejlesztésben, áttörést hozó, rendszerszíntű megoldásokkkal akarják a személyes, közösségi és szervezeti intelligencia fejlesztését erősíteni és egy reziliens, rugalmasan fejlődő, innovatív vezetést kialakítani., megerősíteni.

Hazai és a nemzetközi hálózathoz kapcsolódó szakértőink szakmai műhelye nyújtja az összehangolt és biztonságos tudás átadását.

A SOL egy globális tanuló közösség-hálózat. Olyan élő dinamikus közösség, melynek tagjai elkötelezettek az átfogó szervezeti változásokért és az ehhez szükséges tudás megalkotásáért. Fő működési területe az ember és szervezetek közötti komplex és egységes fejlesztés és a kölcsönös fejlődés.

Működési területünk, programjaink:

    • SoL tudás(rendszertudat-tudatos jelenlét-szervezeti dialógus) alapkompetenciái az innováció, a reziliencia és a transzformáció három lábán stabíl tudást, folyamatos megújulást és ha kell, gyökeres átalakulást eredményezhet.

Vezető és Team Képzések és Coaching
dialógusok (stakeholder, és tudás teremtő, részvételi vezetést támogató)
Tanácsadás és dialógikus szervezetfejlesztés
Kiadványok

 

TOVÁBBI INFO a honlapunkon: www.solintezet.hu
Tel: +36 (30)2382725 , email: info@solintezet.hu

17-PeterSenge„A tanulás lényege maga a kapcsolat. Emberi kapcsolatainkon keresztül vagyunk képesek világunk valódi megértésére.” (Peter Senge, MIT menedzsment professzor és SOL társ-elnök)