SOL AKADÉMIA

“The success of an intervention depends on the interior conditions of the intervener.”

“Egy vezetői, szervezeti felajánlás, (beavatkozás, instrukció) sikere a vezető, az adott személy belső állapotától függ.” (Bill O’Brian, a Hanover Biztosító volt elnöke)

2018. szeptember 28-án indultak a SOL Vezetői Akadémia éves képzései. Az SA célja a kibontakozóban lévő új társadalmi é szervezeti kultúra paradigmatikus váltásának segítése, holisztikus, rendszerelvű tanulási programok által, a “Mesterek” és Műhelyek , a kiterjedt hazai és nemzetközi szakértői csapat által. Ehhez a személyes érintkezés és gyakorlatban művelt tudás átadásához interdiszciplináris és az új tudomány és az ősi bölcsesség szinergiája és az élő rendszerek elmélyült ismerete biztosít életteret.

A SoL Akadémia a nemzetközi SoL hálózat vezető- és oktatásfejlesztési tanulási terekre fókuszál. Képzéseink egy-egy témamentén, egy-egy régióba viszok a fejlődést és tanulást másképp keresőket. A kollektivből az egyéni, a közösségiből a magán, a tájból a személyes terekhez a Tudomány és Hagyomány szerves tudássá érik a gyakorló elmélkedésre, cselekvésre hivogató ésokrétű, gazdag tapasztalalást ígérő teremtő terekben.

Fókuszban a tudatos, térteremtő dialógus alapú szervezetek fejlesztése.
Vezetőkőknek, Facilitátoroknak-Team Coachoknak, konzultánsoknak.
A SoL  Academy Dialógikus Szervezetek Coach-Facilitátor képzése akkreditációt kiegészítve amennyiben a moduláris képzési keretekben minden ajánlott képzzést elvégez.

SOL AKADÉMIA  aktuális programjairól IDE kattintva tájékozódhat. 
A keddi ONLINE és a bentlakásos modulok nyílvánosak, de partnereknek és SOL tagoknak kedvezményesek.

A SoL két szakmai képzése
1. MbSF- Mindfulness alapú Systemic SoL Facilitátor
2. MbSE, Mindfulness alapú rendszerpedagógus
résztvevői a hosszabb moduláris és az ONLINE képzések mellett még a munkát kiegészítik egy tanuló-gyakorló csoport belső elméleti és gyakorlati munkájával,. Ez a csoport munkáját egy záró modullal zárja, benne tudásáról és képességéről tanúságot téve a SoL diplomával a zsebében velünk dolgozhat tovább vagy épp saját tereiben gazdagítja környezetét munkájával. Ezek a szűkedd kiképző csoportok korlátozott létszámúak, max. 12-18.fő.

A Képzés szenior vezető trénere: Ruzsa Ágota Éva,szervezetfejlesztő, egyetemi oktató, MbS alapú holisztikus coach és dialógus facilitátor, MBCT oktató és rendszerállító.
Szakmai kérdésekkel hozzá lehet fordulni: aruzsa@solintezet.hu

A képzést támogatja számos hazai és nemzetközi elismert szakember a Global SoL, a Presencing, az AoH és a The World Café és a Rendszerelméletben jártas kultúrkörből.

A Képzés koordinátora: Kemény Gabriella,gabriella.kemeny@solintezet.hu