Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A vezetés belső útja: Szinkronicitás

2015/03/27 - 2015/03/28

” Az én vezérem belülről vezérel…” J.Attila híres sora gyakran visszatér, amikor egy olyan átalakuló kor “végnapjait” éljük, amely talán épp JA idejében erősödött fel már… Lsd. Hamvas Béla írását a Válságról.

Azóta már nemcsak a filozófusok és költők, írók, de tudósok, közgazdászok, ökológusok, és politikusok egyaránt vallják, hogy a legfontosabb emberi, szervezeti és vezetői képesség a reziliencia személyes és vezetői, szervezeti erőtere lesz.
Képzéseink ebben segítenek. Most a belső vezetés egyik kiváló átélője és élő tapasztalatokra épített fejlődési útjának megfogalmazója, J.jaworski könyve alapján dolgoztuk fel a kulcslépéseket. Jaworski e folyamatot hitelesen végigélve számos, globális gazdasági, multinacionális cég és kormány tanácsadója és az Amerikai Leadership Forum alapítója, Senge-vel és Scharmerrel együtt a Presence társ-szerzője.
SoL Café- J.Jaworski könyve: Szinkronicitás, A vezetés belső útja,

szink-300x273Ez a könyv a 90-s években a szervezeti világban áttörést hozott. Beemelte az őszinte, személyes és társadalmi, üzleti megújulást eredményező új hangot és új tudást: Felébresztette a korrupció övezte belső és a külső válság közötti kapcsolatot és kölcsönhatást…és leírja az őszinte szembenézést követelő belső transzformációs utat, melyen járva esélyünk van új értékek mentén “újjászületni” és a közösség, társadalom szolgálatában álló vezetővé válni.
Ezt a gondolatsort szeretnénk közösen alapképzésünk teremtő terében átdolgozni
A könyvet a helyszínen kedvezményesen lehet megkapni.
A SoL Academy képzései SoL tagoknak 30% kedvezménnyel vehető igénybe.
A bejelentkező lapon a többi SoL Café ideje is felsorolva. Info a könyvről itt olvasható:
http://www.dialogos.hu/?page_id=129
P
. Senge írt egy updated előszót a magyar kiadáshoz. Ezt itt lehet olvasni.

Részletek

Kezdés:
2015/03/27
Vége:
2015/03/28
Esemény kategória:

Helyszín

SoLjelenLét központ, Remeteszőlős