Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Gyógyuló társadalom kiteljesedő társadalom

2016/10/28 @ 8:00 de. - 2016/10/31 @ 5:00 du.

A szervezeti belső dinamikai folyamatok ismeretében, a rendszerszintű átalakulásokat támogató, arra rásegítő módszerek tanítása során egyértelművé vált, hogy a személyes, rendszerszintű, társadalmi traumák gyógyulása nélkül képtelenség egészséges, életerős “növekedés”, ie. fejlődés.
2016-ben tartották első Healing History-Healing Society programjukat, melynek folytatására elköteleződve 2016. október 28-31-n ismét sor kerül.

The heArt of Collective Healing
az Art of Hosting és a mély pszichológia, rendszertudatos állírások és a teremtő dialógus módszertani szintézise.
Egyúttal a Mindful facilitátor kiképző egyik alapozó modulja.

Önkénteseket és támogatókat várnak.

Mi szakmai, facilitátori elköteleződéssel állunk a program mellé.

Ezért a SoL Hungary alapítvány elköteleződött a társadalmi folyamatok kibontakozását szolgáló, a szakrális demokrácia fogalomkörét kidolgozó és annak szükséges folyamatait és kulcs kompetenciáit kibontakoztató program mellé, melynek házigazdája az Ariadne Gaia Alapítvány, hazánk egyik legrégebbi, a közjót szolgáló NGO-ja, amely 1989 decembere óta kitartóan, saját és közösségi erőforrásokból, számos önkéntes támogatással képes folyamatosan értékes programokkal a közösséget és az egyént szolgálni. Politikai, vallási, stb. elköteleződése a részekre szaggatott egészet kell szolgálja minden körülmények között. Ha és amikor bárki is mást észlel, kéri a kuratórium az őszinte, tényfeltáró visszajelzést.

 

 

Részletek

Kezdés:
2016/10/28 @ 8:00 de.
Vége:
2016/10/31 @ 5:00 du.
Esemény kategóriák:
,