S4T GYÓGYÍTÓ TEREK-A TÖRTÉNELMI FÁJDALMAK OLDÁSA

KAPCSOLAT:
Ruzsa Ágota, aruzsa@solhungary.hu, 

HELYSZÍN: BUDAPEST – GELLÉRT HEGY – TABÁN – VÁR – LÁNCHÍD – DUNA-PART-II.JÁNOS PÁL PÁPA TÉR

A történelmi sebek gyógyítása iránti igény, a társadalmi átrendeződés dinamikájának felerősödése során, világszerte felerősítette a mély, kollektív változások segítését támogató dialógikus és rendszerszíntű változást segítő módszereket.

Mi, az Ariadne Gaia Alapítvány Wisdomweavers programját támogatva 2014. óta törekszünk egy-egy fontos esemény társ-szervezőjeként a hazai, regionális sebek gyógyulását, különös fókusszal a Duna menti szakadás-törésvonalak begyógyításával.

Dialógus és rendszertudatosság, rendszerállítások és mély, őszinte, felismeréseket hozó, szemléletet átalakító együttlétekkel.
Ezért vállaltuk, hogy

JÚNIUS 2-n egy ilyen eseménnyel zárjuk az Átalakulást támogató terek, SoL Európa programunkkal.
Sétánkat, dialógusunkat arra szánjuk, hogy jobban értsük a rendszerszintű összefüggéseket, kölcsönhatásokat, melyek a múlt mintázatait alakították, és melyek oldásával a jövő mintázataihoz tiszta, oldott tereket teremthetünk, hogy igy az jrakezdés tiszta forrásból fakadhasson.
Június 4. a magyar történelemben a Trianon trauma által egy ilyen béklyó és fogság, nem csak a magyar, hanem a környékbeli népek és Európa egésze szempontjából.