MBCT+Presencing tematika

Mindfulness alapú kognició tréning és Presencing

Az MBCT kötött menetrendjét követi, melyet az Oxford Mindfulness Központ dolgozott ki.

A képzés végigköveti a hagyományos MBCT modulokat, különös kitérővel a Kognitív terápiás megközelítésre, amely számos ponton kapcsolódik az MIT egyetem és a HARVARD kultúrkörében megerősödött és a SoL által népszerűsített módszerekben, amely a presencingben csúcsosodott ki az elmúlt évtizedben:
a bohmi dialógus,
a jéghegy modell és
a következtetések létrája,
a mentális mintázatok felismerése
a mező jelentősége a facilitáló vezető és tanár tudatosságában

A képzés betekintést ad a napjainkra nagyon divatossá vált mindfulness meditáció gyökereibe, a stressz kezelés és hangulatváltozás, az érzelmi kilengések kezelésébe, és egyúttal a gondolat és érzelem és test érzetek közötti összefüggések felismerésébe.
A légzés technika és az együttérző attitüd, mint a vezetés és tanítás kiemelkedő kompetenciái szintén gyakorlásra kerül.

JELENTKEZÉS ITT: http://solhungary.hu/online-akademia/registration-jelentkezes/
A ZOOM regisztrációs linket ekkor kapja meg automatikusan.


A képzés ideje: Nyári Intenzív,

Július 17-18-n és Augusztus 7-8-n 20 óra, és a 2 hétvége között rendszeres gyakorlás

Péntek
reggel 7.00-9.00,
délután 17.00-19.00,
Szombat
reggel 7.00-9.00
délelőtt: 11.00-13.00
délután: 17.00-19.00

Bonus:
A Sol Akadémia II. modul 3 foglalkozása augusztusban jelentős kedvezménnyel 3 kedden

Mindfulness alapképzésünk az Oxford Mindfulness Központ képzését követi Mindfulness based Cognitive Tréning, kiegészítve a Presencing és a Rendszertudatosság SoL gyakorlatával.
Tartja: Ruzsa Ágota, MBCT oktató, SoL/Presencing facilitátor

Mindfulness – Rendszertudat – Kollektiv intelligencia kompetenciák egy egészséges, reziliens és integráns személyes én kiművelésére, amely képes az Én tudat mellett az együttműködéshez és teremtő jelenhez MI tudattal is kapcsolódni.
E kettő: az autonómia és az együttműködés, ami később a közösségi tudattal gazdagodik, elengedhetetlen a XXI.században megszülető ÚJ Világban szervezetek és az oktatás, a csalások és a nemzetek között egyaránt.

A KÉPZÉS DÍJA: 24.000ft/képzés
a kettő együtt: 30.000ft/ 2 képzés

————————————————————————————-

‘The success of an intervention depends on the interior conditions of the intervener’. A vezetői, szervezeti felajánlás, (beavatkozás) sikere a vezető, az adott személy belső állapotától függ.’ (Bill O’Brian, a Hannover Biztosító volt elnöke)