A képzés facilitátorai

A képzés facilitátorai, képzői Guus Geisen és Ruzsa Ágota Éva.

Guus Geisen, a De lerende Skool, hollandiai iskolák fejlesztő képzője, aki már számos országban, Kínától az USA-ig tartott és tart alapozó képzéseket. Guus a SoL tagja, kolléga és barát.
Guus könyve a képzés alapkönyve lesz, akkorra már magyar nyelven. Könyvéről a Globális SoL forumon igy beszélt.

Már 2004-ben és 2006-ban tartott náunk 2-2 napos képzést a fenti témában, majd ennek következtében résztvettünk, és két másik magyar iskolának is lehetőséget teremtettünk, hogy a Rendszerszemléletű okatatásban az alapokat megszerezhessék 4 másik európai iskolával együtt. A magyar iskolák a Rogers Humanisztikus iskola, amely azóta magán tanulói hálózatban működik és a Hernád utcai általános iskola.
Oktatói kiváló eredménnyel viszok tovább az ott elültetett tudást.

Ruzsa Ágota Éva, eredendően tanár, majd személyiség- és kommunikáció fejelsztő tréner, majd szervezete és iskolafejlesztő konzultáns a tanuló szervezetek módszertanában, majd dialógus facilitátor és MBCT oktató és rendszerállító.
Mindezeket azért soroljuk fel, mert a közösen indított képzésben ők ketten tartják a kulcskompetenciák fejlesztő moduljait, miközben számos, a gyakorlatban is jártas kollégát behívunk és felkérünk tapasztalataik megosztására.
Ágota 2009-ben így beszélt a tanuló szervezeti kulcskompetenciák oktatásban alkalmazható módszereiről.
Majd 2013-ban egy Tempus közalapítványos, nagyon sikeres program zárókonferenciáján a lift-interjúkban