2021- ÚJ VILÁGOT ÉPÍTÜNK

Együttérző, tudatos Társadalomért – Mindful társadalom

A Globális SoL Hálózat magyarországi szervezete 22 éve dolgozik azon, hogy a globális és holisztikus ÁTALAKULÁSban kompetenciafejlesztést szolgáló programjaival a társadalom és benne a gazdaság és az oktatás átalakulását segítse. A közösségek, szervezetek és hálózatok tagjai olyan alapvető kompetenciákkal kell rendelkezzenek, melyek által képesek a transzformáció intenzításában helytállni, a planetáris és a társadalmi, a gazdasági és az oktatási intézmények változásához szükséges rezilienciát és teremtő tudást életre kelteni.

Két nagy fókusz vezet bennünket: Mindful, együttérző társadalom kialakítása a helyes vezetői és oktatási szemlélet és attitüd és kompetenciák fejlesztésével.

Vezetés az ÚjVilágban
Tanulás az Új Világban

Ennek megfelelően alakítjuk hosszabb és rövidebb programjainkat akár a non-profit szférában, akár a SoL Intézet keretei közt a forprofit szférában. Ez utóbbi minden bevételének 10-20%-t az alapítványhoz juttatja non-profit tevékenységeinek támogatására.

Programjainkhoz Az Ön támogatását is szívesen fogadjuk.Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Címlapon

Ruzsa Ágota névjegye

1992-ben ismerkedtem meg a Tanulószervezet Központtal, ami az MIT, Sloan School of management kereteiben bontakozott ki Peter Senge és Ed Schein és a rendszerdinamika kutatócsoport közös munkájaként. Ekkor a 2 éves Dialogos facilitátor képző projekt tagjaként rendszeres fejlesztési-tanulási csoportmunkát végeztem. Majd, mikor megalakult a SoL non-profit szervezet, ennek nemzetközi stewardjaként igyekszem a hazai és térségi együttműködések megteremtésében oly módon, hogy a SOL eredeti fraktál rendszerének megfelelő szakmai műhelyek alakulhassanak ki. Fő munkám a hazai SoL alapítvány, a tanulósuervezetek a fenntarthatóságért elnöki feladatai mellett az alapítványi SOL Intézetben partnercsoportok és szakmai munkacsoportok kialakítása és az ehhez szükséges önszerveződési feltételek biztosítása. saját szervezetem, a Dialogos partners kft ennek alapító partnereként további coaching, nagycsoport facilitálás tevékyenséget és a témákban fontos könyvek kiadását végzi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..