2023 – ÚJ VILÁGOT ÉPÍTÜNK

Együttérző, tudatos és teremtő társadalomért – Mindful társadalom

A Globális SoL Hálózat magyarországi szervezete 25 éve dolgozik azon, hogy a globális és holisztikus ÁTALAKULÁSban kompetenciafejlesztést szolgáló programjaival a társadalom és benne a gazdaság és az oktatás átalakulását segítse. A közösségek, szervezetek és hálózatok tagjai olyan alapvető kompetenciákkal kell rendelkezzenek, melyek által képesek a transzformáció intenzitásában helytállni, a társadalmi, a gazdasági és az oktatási intézmények változásához szükséges rezilienciát és teremtő tudást életre kelteni.
E programunkkal kapcsolódunk egy növekvő és gomba módra terjedő új társadalom alakító kultúrához, amely már a Brit parlamentbe és számos európai politikai és gazdasági körben gyökeret vert.
Két nagy fókusz vezet bennünket: Mindful, együttérző társadalom kialakítása a helyes vezetői és oktatási szemlélet, kultúra és attitűd és az ehhez vezető kompetenciák fejlesztésével.

Vezetés az Új Világban – Tanulás az Új Világban

Ennek megfelelően alakítjuk hosszabb és rövidebb programjainkat és szolgáltatásunkat.
– A SoL Intézet tanácsadói és szervezetfejlesztő tevékenységével a non-profit szférában, és a for profit szférában vállal szerepet. Ez utóbbi minden bevételének 10-20%-t az alapítványhoz juttatja non-profit – oktatás és társadalom fejlesztő – tevékenységeinek támogatására.
– A 2018-ben indított SoL Nyitott Akadémia pedig, hazai és nemzetközi SoL tagok együttműködésével az átalakulási folyamathoz szükséges szemléleti és kompetencia fejlesztésben elhivatott ismeretterjesztő és bevezető programokat ajánl havi rendszerességgel online, és meghívásra személyes előadói keretek között is.

Programjainkhoz Az Ön támogatását is szívesen fogadjuk.



Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Címlapon

Ruzsa Ágota névjegye

1992-ben ismerkedtem meg a Tanulószervezet Központtal, ami az MIT, Sloan School of management kereteiben bontakozott ki Peter Senge és Ed Schein és a rendszerdinamika kutatócsoport közös munkájaként. Ekkor a 2 éves Dialogos facilitátor képző projekt tagjaként rendszeres fejlesztési-tanulási csoportmunkát végeztem. Majd, mikor megalakult a SoL non-profit szervezet, ennek nemzetközi stewardjaként igyekszem a hazai és térségi együttműködések megteremtésében oly módon, hogy a SOL eredeti fraktál rendszerének megfelelő szakmai műhelyek alakulhassanak ki. Fő munkám a hazai SoL alapítvány, a tanulósuervezetek a fenntarthatóságért elnöki feladatai mellett az alapítványi SOL Intézetben partnercsoportok és szakmai munkacsoportok kialakítása és az ehhez szükséges önszerveződési feltételek biztosítása. saját szervezetem, a Dialogos partners kft ennek alapító partnereként további coaching, nagycsoport facilitálás tevékyenséget és a témákban fontos könyvek kiadását végzi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .