Visszhang Rendszergondolkodás

Köszönöm a könyvbemutatót, s egyáltalán a könyv fordítását, megjelentetését. Lenyűgözött a résztvevők röviden ismertetett érdeklődési köreinek, tevékenységének gazdagsága, nekem mindig fontos, kivel tanulok együtt. Tetszettek a bemutatott játékok, s jó volt a szerzővel skype-on ismerkedni. Sajnálom, hogy az alkalmazásra nem tudtam maradni délután. Ez a rövid idő is újra megerősített abban, hogy tovább foglalkozzam a rendszergondolkodással.
Ennek most különös jelentősége lett a mostani válsághelyzetben, azért hogy az egész rendszert vizsgálva értsük meg azt, s találjunk építő-békítő megoldásokat.
Köszönöm még egyszer, s szívesen veszek részt hasonló további rendezvényeken. Üdvözlettel, minden jót kívánva mindenkinek.
László Sarolta (Saci), coach, Ó Néill Management Services
……………………………………………………………………………………………………………………….

Kedves Mind!
Örülök, hogy ott lehettem a könyvbemutatón, s annak is, hogy részese lehettem néhány játék kipróbálásának. Hálásan köszönöm, hogy időt, energiát szántatok arra, hogy a könyv magyar változata megszülessen. Fontos lépés ez a rendszergondolkodás tanulásában!
Már akkor is vettem, hoztam plusz példányokat is a kötetből, így mások is forgathatják. A héten ajánlottam egy képzés résztvevőinek is…
Sok dolgunk lesz még!
🙂
Köszönettel:
Erika (Saly)
……………………………………………………………………………………………………………………………..
Kedves Mindenki!

Nagyon örültem ennek a találkozónak, főleg a résztvevők miatt. Én szívesen vettem volna, ha még több gyakorlatot el tudunk játszani, úgyhogy maradt bennem némi hiányérzet. Októberben megszűnik a munkahelyem a cserkészeknél, ezért most nagy érdeklődéssel fordulok minden hasonló szakmai program felé. Nagy élmény volt olyan emberekkel találkozni, akik ennyire elkötelezettek, nyitottak és kutatásra, tettre készek, a társadalom szolgálatára. Remélem, egyszer majd én is közétek tartozhatok!
Üdv:
Kádár Cili