Új Eon Hálózat

Új Eon Hálózat

egy mindful (tudatos és együttérző) társadalom kibontakozásáért elkötelezett 

egyének és közösségek

társulása.

Alapok: 

Öko-pszicho-spirituális, ie. holisztikus fókusz, 3 cselekvési térben:  

Healing/Test-tudat Gyógyulás

Learning/Oktatás-Tanulás

Leading/Vezetés  

egyéni és közösségi, szervezeti és társadalmi szinteken.  

Célunk, hogy hozzájáruljunk egy Tudatos és Együttérző /Mindful -Compassionate/ Társadalom kibontakozásához. 

Napjainkra, bárhova nézünk, azt látjuk, hogy nő az elbizonytalanodás, erős a porhintés, hiányos és 19.századi a vezetés és az oktatás, nagy a környezeti és társadalmi nyomás egy egy kihaló lelki-szellemi paradigma utolsó megerősítése által. Ugyanakkor erősödik az igény, különösen az utóbbi 10-15 évben az egyéni és kiscsoportos változásra, átalakulásra, egy nemesebb társadalom kialakulására. Számos remek kezdeményezés tanúi vagyunk, kiváló szakemberekkel, amely azonban még mindhárom intézményi, társadalmi szektorban csak egyéni szinteken és leginkább személyes vállalással és erőforrásból fezeve érhető el. Mindennek ellenére még kicsi az új, holisztikus, tiszta tudatra és szívre épülő értékek mentén történő összehangolt és rendszerszintű változás a fenti 3 társadalmi szektorban.  


Itt az idő.  Bátor és felvállalt kiállásra és összeadódásra van szükség. 

Világunk újjászületik. És mint minden újjászületés, előtte összeomlik minden, amire már
nincs szükségünk. Ezt Vaclav Havel már 1994-ben így fogalmazta meg:
“Minden okunk megvan, hogy úgy véljük, a modern kornak vége. Minden jel arra mutat, hogy a
változás, átalakulás korát éljük, mikor sok minden elmúlóban van, míg más a fájdalmas születés
fázisát éli. Úgy tűnik, hogy valami kifáradt, összeomlik, a végsőket járja, míg valami más – bár
még nem tisztán körvonalazódott – e pusztulás romjaiból kiemelkedik és életre kel. “

Az Új Eon Hálózat a meglévő erőforrásokra támaszkodik, baráti-szakmai szektor-közi tudásmegosztó és képességfejlesztő közösség, amelyben mindenki megtartja saját szervezeti és szakmai autonómiáját ÉS mindeközben a közös kollektív tudat teremtő terét összetartó, szívbéli-lélek vezérelt energiáink kölcsönhatásában nagyobb és magasabb szintű változást, átalakulást teremtünk.

Ehhez a kezdeményezéshez hívlak, melyet szervezeteink és egyéni támogatásotok és tudásotok által tudunk életre hívni.

Világunk válságok sorában ébred egy új valóságra. Szeretném, hogy erőnket, tudásunkat és erőforrásainkat ötvözve képessé váljunk még fókuszáltabb és koherensebb fényforrásként, világítótoronyként jelen lenni és minden kereső és/vagy társulni akaró számára elérhetővé válni.

Váljunk igazi választási lehetőséggé. 

Tudom, mindannyian eleget és sokat teszünk. Amire hívlak, hogy nézzük meg, előhívható-e még több potenciál összehangolt és koherens együttműködésünkben.
Mi, mint „Praktikus misztikusok”  az életteret Szerető Fénnyel besugározzuk és törekvésünk, hogy magasabb, árnyaltabb, kifinomultabb frekvencián sugározva, akár ha gyógyítunk, tanítunk vagy épp vezetünk, Gaia szolgálatában a jelenlegi labirintusból kiemelkedhessünk. 

Ahogy valakivel korábban megfogalmaztuk, itt az idő az un. Spirituális coming-outnak és mikor coming out, akkor a teljes megmutatkozás és cselekvés terébe lépünk. Ugyanakkor a fenti ábra arra utal, hogy bár tudatunkban mindegyik réteg jelen van, tudjuk, hogy a tettek terében mindenki sajátos helyet foglal el, ki-ki a maga affinitása és beállítottsága szerint.. 


Barátsággal,   Ruzsa Ágota Éva,