Tanuló szervezetek a fenntarthatóságért,SoL Hu alapítvány

A Tanuló szervezetek a fenntarthatóságért alapítvány ad szervezeti háttér támogatást a Globális SoL Egyesület hazai társaságának, SoL HU (a Társaság a Tanuló Szervezetekért) tagjainak és a szellemiségébe és értékrendjébe illő fejlesztéseket, képzéseket és tanácsadói munkát a SoL Intézet végzi. A SoL Hu közösség az alapítványok keresztül a Globális SoL Hálózat és egyesület tagja…erről a munkáról Peter Senge beszél ebben a videoban.

” Valószínűleg a legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, ha ellenállunk a változásoknak. Ahhoz, hogy világosan felismerjük, hogy milyen változásokra van szükségünk, és melyek a valódi értékek, ahhoz rendszerben kell gondolkodnunk. Ehhez ismernünk kell a legnagyobb rendszer, a Természet folyamatait, és a benne élő, gazdálkodó emberi közösségek kapcsolatrendszerét. Tanulás nélkül nincs fejlődés és nincs biztonságos jövő. ” Dr. Hajnal Klára PhD egyetemi adjunktus, A TszF alapitvány kuratátora

AZ ALAPÍTVÁNY KÜLDETÉSE:

„Hozzájárulni ahhoz, hogy a rendszergondolkodás, a személyes fejlesztés és a kollektív -együttműködő bölcsesség elveire és gyakorlatára alapozott öko-pszichológiailógiai tudatosság mentén fenntartható, együtt-érző és felelős társadalom alakuljon ki a személyes, szervezeti és közösségi tanulási kompetenciák fejlesztésével, miközben nyitva tartjuk a szívet, serkentjük a gondolkodást és felemeljük a lelket.”

A TsZF alapítvány adatai:

Végzés.

Neve: Tanuló szervezetek a fenntarthatóságért, SoL Mo. Alapítvány

Székhelye: 7635, Pécs, Oldal dülő 2/a

Adószáma: 18720071-1-13

Bankszámlaszáma: CIB bank: 10700598-47437605-51100005, forint

Cégjegyzék száma: 13.PK.60.571/2007/2. /AM316 nyt.sz./

Alapító okirat Itt olvasható.

Videók a TSzF-ről

Dr Kiss Tibor
Dr Kiss Ferenc
Ruzsa Ágota