Beadott pályázatok

Számos projektünket beadtunk már…oh, mily sok munka, mily sok tervezés és álmodás!!!

2013-tól itt lehet követni őket, hisz a gondolat ereje is közelebb visz a megvalósuláshoz.

A Holocaust emlékévre közreműködésünkkel 3 pályázatot is beadtunk, ebből a SoL Intézet pályázata megtekinthető. Journey into Healing and Leadership for Peace Budget
Kíváló partnerekkel készültünk rá..
Roni Porat, Izrael, karmester. Egyik legszebb koncertéből részlet itt. Ő játszaná el Kathy Horváth Lajos vezette zenekarral Kathy Horváth Lajos Roma holocaust szimfóniáját, melyet Abed Abdi képpei, festményei és még számos képi megjelenítés érzékeltetne, és egy térteremtő dialógus áram a részvétel és elmélyülés tereibe emelne.
Ezt a fiatal vezetők magyar – izraeli párbeszéd képzőprogram erősítené meg…

Norvég alaphoz – ahol még soha nem nyertünk…
The World café-2x adtunk be pályázatot a társadalmi párbeszéd, együttműködés és közösségi alapú tervezést országos szinten megtanító The World café módszerre éas annak társ-módszertanaira épülő projektet, melyben a könyvet is először lehetne magyar nyelven olvasni. Nem nyertünk… más más szervezet neve alatt, hátha… de nem nyertünk.
Az NKA

ahol a Rendszeergondolkodás játékosan című szemléletváltásban nagyon fontos könyvre nyertünk résztámogatást, de már ennek folytatására, a közösségi intelligenciát, társadalmi dialógust erősítő könyv, a The World caféra, nem.

EU LLP

Nyertünk ugyan egy Grundtvig tanulási partnership pályázatot, amiből nagyot kerekítettünk, Changemakers fesztivál, de nem nyertünk semmi nagyobb léptékű, komoly változást erősítő programra…

Most beadunk egyet a Rendszergondolkodás iskolai alkalmazására.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .