SoL Tagság

A személyes tudati és szakmai fejlődés és az adott szervezetek és társadalmi struktúrák között erősödik a szakadék. Az Átalakulás évtizedét éljük. Ilyen körülmények között kevés életstratégia marad azok számára, akik értelmesen akarják életükkel a környezetüket gazdagítani. Hisz számunkra nem alaternativa a mindenáron életben maradni, és önmagunk túlélését biztosítani akaró stratégia. Marad hát a kreatív munkát a közjó, az együttérző társadalom, és megújuló, egészséges gazdaság alternatívája. Ez a folyamat is erősödik. ha közösen, egymást támogatva, inspirálva és gazdagítva vagyunk jelen, tovább juthatunk. Ház ehhez lehet jó a Sol közösség.

SoLHu középA teljes AKTÍV SoL tagsággal járó lehetőség lényege, hogy a SoL tag részt vesz, felajánlást tesz a Global Sol és a SoL Hu és más teljes jogú SoL tagszervezetei által szervezett szakmai feladatok, munkák kialakításában, mint együttműködő munkatárs.
Kapcsolódik a SoL tudás műhelyeihez, kutatás-fejlesztés hazai és nemzetközi programokhoz, azaz kialakíthat ilyen műhelyeket és részt vehet kiemelkedő szakmai szolgáltatásokban is.
A Globális SoL Tagság csak helyi vagy tematikus közösségek által nyerhető el.
JELENTKEZÉSEDET ONLINE itt tegyed meg.

A SoL Története a hazai és nemzetközi új struktúrájú, innovatív megoldásokat kereső igényessége miatt folyamatos átalakulásban van. Ez a SoL vezérelveinek ismeretében nem is olyan különös.
A Globális SoL vezetősége számos alcsoportban most alakítja ki a tagság visszacsatolása és értékeinek és igényeinek figyelembevételével az új konstrukciót, amely a 2014. május 17-18. közgyűlésen került elfogadásra.
Ami azonban már most biztos, hogy a nemzetközi közösséghez egy adott ország, vagy régió vagy szakmai virtuális közösséghez csatlakozva lehet kapcsolódni.
Ezért már a SoL Duna-Hu tagság ezen elvek mentén került kidolgozásra. A közgyűlés minden SoL tagnak nyilvános.
A hazai SoL-t a Globális SoL vezető testületében Ruzsa Ágota képviselte 2010-2014 között. 2014. május-2014.december között Móricz Emese és 2015. januárjától a hazai csapat még nem döntötte el, hogy akar-e ebben az évben is a Globális SoL tagja lenne. Egyelőre tagságunkat felfüggesztettük.

A SoL mindenütt törekszik a konzultánsok, a szervezeti un. praktizálók és kutató-fejlesztők harmonikus arányára annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű tudást legyenek képesek az innováció és a jövőteremtő szervezeti és társadalmi kérdések megoldására.

Várjuk jelentkezését és/vagy támogatását az Alapítvány-Tanuló szervezetek a fenntarthatóságért támogatójaként

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.