SoUL Holisztikus Tanuló Műhely 2024

                                 „Freedom means space.” “ A szabadság tér. ”J.Krishnamurti
„The only emotion that broadens vision and expands intelligent behavior is love.”.H. Maturana

SOul műhely az Új Eonban TOVÁBBI RÉSZLETEKET IDE KATTINTVA LEHET OLVASNI.
Kulcskompetenciák az Új Világban: Personal Mastery és a vezetés belső útja, Inner Development Goals és egy új fenntartható, tudatos szervezetek, társadalmi intézmények, vezetés, tanítás. Inner Development Goals for SDG
További részletes tájékoztatás IDE kattintva olvasható.
„The success of an intervention depends on the interior conditions of the intervener.” (Bill O’Brian, a Hanover Biztosító volt elnöke)

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Címlapon

Ruzsa Ágota névjegye

1992-ben ismerkedtem meg a Tanulószervezet Központtal, ami az MIT, Sloan School of management kereteiben bontakozott ki Peter Senge és Ed Schein és a rendszerdinamika kutatócsoport közös munkájaként. Ekkor a 2 éves Dialogos facilitátor képző projekt tagjaként rendszeres fejlesztési-tanulási csoportmunkát végeztem. Majd, mikor megalakult a SoL non-profit szervezet, ennek nemzetközi stewardjaként igyekszem a hazai és térségi együttműködések megteremtésében oly módon, hogy a SOL eredeti fraktál rendszerének megfelelő szakmai műhelyek alakulhassanak ki. Fő munkám a hazai SoL alapítvány, a tanulósuervezetek a fenntarthatóságért elnöki feladatai mellett az alapítványi SOL Intézetben partnercsoportok és szakmai munkacsoportok kialakítása és az ehhez szükséges önszerveződési feltételek biztosítása. saját szervezetem, a Dialogos partners kft ennek alapító partnereként további coaching, nagycsoport facilitálás tevékyenséget és a témákban fontos könyvek kiadását végzi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .