MEGHÍVÓ

Kedves SoL barátok, tagok, ismerősök, munkatársak, résztvevők!

Régi és hűséges média partnerünk, akivel közösen egy szakmai beszélgetés áramában pattant ki az ötlet immáron 10 éve, hogy itthon is szükség van a téma köztudatba emelése érdekében jelentős és mindenkire nyitott, de szakmailag ígényes konferenciára. A Pés P ebben lassan 20 éve elkötelezett munkát végez.
Szeretettel és őszinte jó szívvel ajánlom figyelmetekbe a Piac és Profit éves, és ezúttal X. Magyar Fenntarthatósági Csúcs konferenciáját, amely a társadalom és gazdaság széles horizontjára tekint jelenünk legnagyobb kihívására: a klímaválságra. Van-e még esélyünk? Milyen cselekvési imperativusz szólíthat meg bennünket? Miként készüljünk fel és alkalmazkodjunk? Milyen érzelmi, gondolati személyes és közösségi alternativáink vannak? 
Várunk Benneteket erre a kíváló alkalomra. https://mailchi.mp/eaf48d7d0f6e/4iluy5ncz4

Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2019

Budapest, november 19.
A Sugár Mozi termeiben.

Végre megértettük?

Várjuk a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek legnagyobb országos találkozójára. Van mit megbeszélnünk. Mintha megértettük volna, hogy nincs tovább. A fiatalok lázadnak, klímapánik lett úrrá. A világmegváltó ENSZ fenntarthatósági célokat a nemzetek mélyen alulteljesítik. Az üzleti szektoron múlik a jövőnk? Hogyan állnak a felelősségvállalással? Számonkérés és új cselekvési terv szükséges. Erről beszéljünk!
Magyar Fenntarthatósági Csúcs Budapest, november 19.
A Sugár Mozi termeiben. 30 előadás, kiállítás, interaktív beszélgetések.

Magyar Fenntarthatósági Csúcs Budapest, november 19. A Sugár Mozi termeiben. 30 előadás, kiállítás, interaktív beszélgetések.

Részletes program és regisztráció:/https://piacesprofit.hu/fenntarthatosagi-csucs-2019/

https://piacesprofit.hu/fenntarthatosagi-csucs-2019/

Szerző: Bejegyzés időpontja: | Kategória: Címlapon

Ruzsa Ágota névjegye

1992-ben ismerkedtem meg a Tanulószervezet Központtal, ami az MIT, Sloan School of management kereteiben bontakozott ki Peter Senge és Ed Schein és a rendszerdinamika kutatócsoport közös munkájaként. Ekkor a 2 éves Dialogos facilitátor képző projekt tagjaként rendszeres fejlesztési-tanulási csoportmunkát végeztem. Majd, mikor megalakult a SoL non-profit szervezet, ennek nemzetközi stewardjaként igyekszem a hazai és térségi együttműködések megteremtésében oly módon, hogy a SOL eredeti fraktál rendszerének megfelelő szakmai műhelyek alakulhassanak ki. Fő munkám a hazai SoL alapítvány, a tanulósuervezetek a fenntarthatóságért elnöki feladatai mellett az alapítványi SOL Intézetben partnercsoportok és szakmai munkacsoportok kialakítása és az ehhez szükséges önszerveződési feltételek biztosítása. saját szervezetem, a Dialogos partners kft ennek alapító partnereként további coaching, nagycsoport facilitálás tevékyenséget és a témákban fontos könyvek kiadását végzi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .